De deelnemers van Samen Slim Rijden- Wassenaar nodigen 5 dorpsgenoten uit om gebruik te maken van hun deelauto -met een gratis proefabonnement van 3 maanden!

Wij rijden met veel plezier in een 100% elektrische deelauto. Onze ‘schicht’ staat op het parkeerterrein van de Warenar aan een eigen laadpaal en rijdt supercomfortabel en stil.  De actieradius is rond de 350 kilometer op een volle accu in dit koudere deel van het jaar en rond de 375km in de zomer.  Omdat we allemaal wat minder rijden staat de auto nu vaker stil. We nodigen u dan ook graag uit voor een testrit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!  Zo werken we samen aan minder blik en meer ruimte voor groen. En is er meer schone lucht om in te ademen. U betaalt naar gebruik: dat spaart kosten en het milieu. Zo blijft Wassenaar leefbaar.

Met economische krimp en een groter aandeel thuiswerken in het vooruitzicht en een reeds voelbare klimaatcrisis, is het hebben van een goede bureaustoel, een schaduwrijke tuin en een groen uitzicht veel belangrijker dan die (extra) auto voor de deur. Wilt u ook schoner rijden met minder gedoe? Meldt u dan aan voor een testrit via het contactformulier.

Zodra je de testrit met een van de huidige deelnemers hebt volbracht en een positieve keuze voor de deelauto hebt gemaakt, kan je je aanmelden als deelnemer.
De eerste 5 personen die dit doen, krijgen van ons het voordeellidmaatschap gedurende de eerste 3 maanden cadeau. Dit artikel is gepubliceerd in de Wassenaarse Krant van vrijdag 12 maart 2021- inmiddels hebben 4 dorpsgenoten van dit aanbod gebruik gemaakt. er is nog 1 cadeautje over!