Dit is m dan! 4 van de 6 trotse pioniers staan te glimmen bij de eerste Elektrische Deelauto ooit van Samen Slim Rijden Wassenaar. We wilden hem rond 1 april in het dorp hebben, maar reden deze bolide op de 28ste februari al binnen de gemeentegrenzen !

Volgende week gaat onze website online en kunnen andere geïnteresseerden zich ook gaan inschrijven voor een testrit- en daarna bedenken of ze mede-eigenaar van een – en liefst meerdere- deelauto’s in Wassenaar willen worden. Tot die tijd rijden wij met 6 personen in een hele fijne Nissan Leaf E+, reserveren we m via de app van Onzeauto en houden we elkaar met whatsapp even op de hoogte waar we m hebben neergezet. Delen in Warme kring bevalt prima! De eerste benzineauto (die van Willemijn) is al verkocht en staat niet meer in het centrum geparkeerd… Susanne hoeft geen tweede auto aan te schaffen… Willemien fietst naar het werk en heeft deze auto alleen af en toe nodig voor gezinsritjes. En Menno gebruikt de auto juist voor werk, als het werk zich niet in het buitenland bevindt. Geen van deze pioniers heeft deze auto elke dag nodig- dus dat maakt delen zo aantrekkelijk! Wat rijdt dit lekker- en fossielvrij! Dit is de deeleconomie in optima forma!

Voorlopig laadt deze electrische deelauto op aan de laadpaal bij de Warenar. Zodra er een nieuwe laadpaal bij de parkeerplaats van het zwembad staat, is dat de vaste plek.