De volgende elektrische deelauto – in jouw wijk! Informatiebijeenkomst 24-6 20.00 uur

In september dit jaar zal er een tweede deelauto van inwonersinitiatief Samen Slim Rijden- Wassenaar bijgeplaatst worden- en in november volgt bij voldoende deelnemers een derde auto. Graag zetten we deze in de buurten waar de meeste nieuwe deelnemers zijn. Dus verkoop die (2e ) auto, de sta-in-de-weg, en doe mee! We nodigen je uit voor een bijeenkomst op Zoom komende donderdagavond. Deelnemers van de E-deelauto geven dan een uitleg over hoe delen in warme kring werkt.

Op dit moment rijden 17 deelnemers van Samen Slim Rijden-Wassenaar samen in onze eerste deelauto. Hoe? 100% elektrisch, modern en comfortabel, schoon en stil, en inclusief verzekering. APK, wegenbelasting, garagekosten-? Die hebben we niet meer. Reserveren, openen en sluiten van de auto gaat gemakkelijk met onze mobiele telefoon. En aan het eind van de maand krijgen we een rekening voor de gereden uren en kilometers.

Met elektrisch deelvervoer staat er minder blik in de straat, is er minder luchtvervuiling en minder CO2 uitstoot, en is er meer ruimte voor andere leuke dingen (een potje stoepranden, extra groen in de wijk, een terras of die schommel). Samen Slim Rijden-Wassenaar wil meer deelauto’s in het dorp zodat elke deelnemer gebruik kan maken van verschillende (types) auto’s. Staat jouw (2 e ) auto 95% van de tijd stil en rijdt je er minder dan 15.000 km per jaar mee? de dan mee! 

Samen met ons kan je een deelauto bij jou in de wijk regelen

Met een aantal buurtbewoners vorm je een warme kring om deze auto heen, waardoor je samen slim kan rijden. Hoe dit precies in zijn werk gaat leggen de huidige deelnemers uit tijdens de ZOOM sessie op 24 juni, start om 20h. Ook beantwoorden we alle andere vragen die er zijn. Geef je op door een mail te sturen naar info@samenslimrijden-wassenaar.nl. We sturen je op de avond van 23 juni een inloglink toe voor de bijeenkomst. Tot dan!