We delen onze eerste auto graag met meer mensen. Hij wordt nog niet volop gebruikt! De huidige auto staat bij de Warenar en als je in de buurt woont, of je hebt geen moeite even op de fiets te stappen, kan je zo snel als mogelijk meedoen. 

Op het moment, in de tweede fase van het Coronatijdperk, bieden  we testritten aan waarbij we niet met u meegaan in de auto. Wel kunt u een huisgenoot meenemen. Om de auto mee te krijgen willen we graag uw rijbewijs en uw paspoort zien- en houden we de laatste even in ons bezit totdat u terug bent met onze auto.

Mogelijk wil  je liever een elektrische deelauto in jouw wijk. Dat willen wij ook! Er lopen nu actie’s om te kijken of er meer interesse is voor een auto in Polanenpark, Kerkehout en Nieuw Wassenaar. Wijkgenoten willen daar graag een deelauto en vragen of je meedoet. Je kan je via buurkracht (klik op de wijknaam) bij hen melden, of ook ons contactformulier gebruiken. Staat je wijk er niet bij? Gebruik dan ook het contactformulier. We bellen je altijd terug!